Nova versió del Komnem.com (amb jQuery)

Ara mateix he actualitzat la versió del komnem.com amb algunes millores importants: 

- Noves icones i la possibilitat de fer les modificacions de l'aparença des de la pàgina principal, tot i que hi ha un aartat on s'expliquen més detalladament els diferents canvis.

- El menú esquerra és més navegable alhora que es pot amagar per augmentar l'espai de visualització dels temes i comunitats.

- Es poden minimitzar els continguts de les comunitats i els temes per si interessa centrar-se en el contingut de l'un o de l'altre.

- Es poden amagar i mostrar els camps per introduïr els links en els comentaris.

- S'ha afegit (+) després dels temes que encara es poden votar per tal de facilitar la consulta del tema en concret sense que hagi d'aparèixer la finestra de votació.

- Altres modificacions en el comportament de l'aparença

Arrant del contacte amb Drupal he descobert el jQuery i algunes de les seves possibilitats. Es tracta d'una llibreria fantàstica que permet treballar amb javascipt de forma molt àgil sense haverse de preocupar massa del navegador del visitant.

Es pot fer des de moviment de capes amb efectes espectaculars fins a reordenar taules gràcies a uns plugins que es poden descarregar lliurement. Senzillament espectacula.