Dilblog i Drupal (des de la Drupalcon)

Des de la drupalcon aprofito el descans i hora de dinar per escriure 4 línies. 

Avuiat farà un any, el 16 d'octubre de 2006, es va modificar la web del DilBloG i va passar a ser la web d'un projecte que pretenia ser un sistema senzill per a fer blogs. De fet ho és, però també és veritat que té un problema molt gran: només el faig (mantinc jo).

Apart, i cal reconèixer-ho, és un sistema molt senzill i en realitat molt estàtic, tot i que estigui programat per mòduls i segueixi una estructura força coherent.

Durant aquest any tampoc he pogut dedicar-hi molt de temps perquè he tingut altres coses enre mans, a part de molt poc temps lliure per fer-ho: PartisanoWear.com, Komnem, ... 

Des de da uns dies que m'estic introduïnt al Drupal, primer a casa i després a la feina, i ara a la feina i a casa (especialment). Així que aprofitant que es feia la la Drupalcon a Barceona m'he decidit a anar-hi. Encara no he posat cap web en funcionament amb aquest gestor de continguts però la potència que té és espectacular i això m'està fent pensar en la possibilitat de passar del DilbloG a Drupal.

Sens dubte que és una gran pena perquè hi he esmerçat molts esforços i moltes hores, però l'evidència és que Drupal és un gestor increible i el DibloG fa el que fa.

No sé, de moment és el que em passa pel cap. En comptes de dedicar hores al DilBloG per a millorar-lo potser el que fauria de fer és  crear els mòduls de drupal que em facin falta per a tenir un gestor com el que jo vull.

Suposo que aquest argument és el que se sol utilitzar dientq ue no cal reinventar la roda, argument molt popular sobretot en el programari lliure.

De fet, però, són idees perquè les meves hores lliures (ja de per si mínimes) patirant un atac brutal, doncs aquesta setmana ha començat el Master en Programari Lliure de la UOC.

Quanta feina!