Cap on aneu Iniciativa?

La legitimitat de formar part d'un govern no la pot qüestionar ningú, perquè l'objectiu de qualsevol organització o portit polític és incidir en la societat i mirar d'aplicar, en la mesura del possible, les seves idees.

En el cas d'Iniciativa, però, hi ha alguna cosa sorprenent. En el primer tripartit van agafar conselleries més pròpies de la seva trajectòria o tarannà, però en la reedició del pacte ja no es pot dir el mateix. O sí?

Potser s'està recuperant l'ideari estalinista d'algunes èpoques del PSUC i per això reclamen la conselleria d'interior, per demostrar que ells (els d'Iniciativa) a part de ser ecoloxistes de debó, també poden ser moltes altres coses de debó.

A les comarques gironines  els hem patit especialment. Primer amb el cas de la Núria: declaracions penoses del senyor Boada que ja donava la sentència del cas. I de moment, després de molt d'esforç de familiars, amics i companys la Nuria ja és a casa.

Segon el tema de la crema de les fotografies borbòniques. Va ser una llàstima no poder fer un reportatge fotogràfic del que va passar a la plaça del Vi de Girona durant la concentració de suport a en Met. La gent pel carrer va quedar bocabadada del deplegament de'n Saura: 30 furgones plenes d'antiavalots, 2 ambulàncies i fins i tot un camió de bombers.

Tot per a 400 manifestants. Desproporció elevada a l'enèssima potència. I la gent pel carrer que es pensava que el rei encara devia corre per allà, sinó no es podia justificar el desplegament ...     

Doncs si, es veu que si que es justificava. Catalunya (la principatina) havia de demostrar el seu vassallatge a espanya, però no al govern de l'estat no! Encara més patètic. Saura i els seus havien de demostrar força perquè l'espanya feixista de la cope, de libetaddigital, del mundo i més porqueria poguessin callar una mica.

Lamentable, pequè aquesta gent no callen mai.

I la darrera, aquesta si que és bona! En saura demanant a l'Ibarretxe que retiri la proposta de fer una consulta popular! Si, si, en Saura, el senyor progre de la senyora progre. Demanant retirar una consulta quan tota la vida el seu partit ha dit estar a favor del dret a l'autodeterminació. Però és que el més fort és que aquesta consulta no pretén ser l'execucució del dret a l'autodeterminació, és només una consulta per rebutjar a ETA i que els bascos es mostrin a favor (o en contra) de decidir el seu futur. Això més o menys en  paraules d'Ibarretxe.

Iniciativa demanant que es retiri un referèndum, em penso que és la darrera bestiesa ecorepressora que ens falatava veure.