Ja tinc acordió (II)

Ja tinc acordió diatònicEl passat dia 10 de setembre va ser el meu aniversari. No ho dic perquè aquells despistats que se suposa que ho havien de saber i no em van felicitar se sentin malament! Jo, si no fos per la Rita, seria dels desatrosos humans que no recorden les dates assenyalades de la gent que els envolta.

En resum, ho deia perquè la Rita en va preparar una de grossa! Va engatussar a altres persones per regalar-me un acordió diatònic.

Ara, i per tornar el regal, dec unes notes a unes quantes persones, a part de la Rita, per suposat. A la Dolors, la Fina, l'Anton Maria, l'Eudald, la Lídia, la Sònia l'Íria i en David!

De moment, però, haurem d'esperar perquè la única cosa que seria capaç de fer sonar (i amb uns acompanyaments molt deficients) seria el cargol treu banya!

D'aquí a no res hauré de començar la UOC però crec que amb la col·laboració de la Rita (casa seva és també casa meva) que em deixarà assejar, podré fer alguna cosa digne!

Estic molt content!!! Moltes gràcies a tots i totes!

Comentaris

Felicitats!

tenim un diatonaire més! l'últim dissabte d'aquest mes a tortellà és fa una trobada d'acordionistes, pel mati faran un taller, tan sols sé això (aquell dia toca dekrèpits a Sils...)

Fa poquet que l'han engegat però per a mantenir-se informat caldrà visitar www.diatonic.cat

Salut!

Moltes gràcies per tota la informació

Moltes gràcies per la informació. Per cert, veig que els Dekrèpits no pareu, eh!
Així m'agrada.

A veure si ens veiem algun dia que no hagis de marxar corrents cap a Galicia!

Salut!