Pica't un ou!

Ahir va fer un any que en Miquel, el meu pare, ens va deixar; se'n va anar de vacances que diuen. Vaig estar pensant d'escriure alguna cosa i, tot i les moltes coses que em passaven pel cap, no vaig ser capaç. També per falta de temps, i no per culpa del Barça.

Ha estat un any amb constants pensaments, de coses, situacions, enyorança (inevitable). És evident que moltes situacions, trobades familiars, etc et recorden a en Miquel, i de sobte apareix aquella cara, amb el somriure o fins i tot la rialla d'orella a orella. Tot seguit una llàgrima, o dues, o les que siguin, t'omplen els ulls i et recorden que el viatge que va començar el 27 de maig de 2008 no té tornada enrera.

I el que també va endavant, i ha d'anar endavant, és la vida. I els que en tenim l'hem d'aprofitar per compensar la injustícia patida pels que ja no en gaudeixen, amb tota la pena que ens sàpiga, però endavant! I llavors penses el que en Miquel solia dir: jo ja hi he arribat, i tu encara no.

Doncs res, avui anant a dinar a Santa Pau amb el cotxe, amb la Rita hem recordat una cosa que no ve al cas, però que explica com era en Miquel. I encara més, com vull recordar-lo. De vegades quan jo escoltava música a casa tenia la tendència de seguir-la amb percusió. Amb el bolígraf, amb les mans, el que fos. Llavors apareixia el meu pare i deia: Pica't un ou! No cal que digui que en això tampoc li feia cas, però aconseguia el que volia tot fent conya: deixava de picar.

Au!

Comentaris

No hi ha paraules

No hi ha paraules, cada dia hi ha moments que t'hi fan pensar... L'atre dia per exemple, l'Íria tenia les mans ben brutes, i semblaba que en Miquel fos per alla, perque directe a la samarreta lo important era rentar les mans, no amb que, de seguida va venir la imatge del dia a Vilamacolum, cuan la clara havia menjat gelat i en miquel va dir-li, que tenia la cara bruta i que s'aixugues amb la samarreta, que estaria mes maca. Cada cop que hi penso ric amb alguna llagrima als ulls...
La llastima també es que l'Íria no tindra un bon mestre en fer butifarra.
Per cert gener no 27 de maig.
salut

Si noi,... molts moments

Solucionat el mes, no sé perquè m'ha sortit en comptes de maig...