Debian 6.0 Squeeze a punt...

Ja feia temps que ho estava esperant. Per fi Debian 6.0 Squeeze passarà a ser la versió estable de Debian. Fa un parell de mesos vaig haver de decidir si muntavem 2 servidors a la feina amb la 5 o amb la 6 que encara estava en fase "testing". La qüestió era que si es posava la 5 al cap de poc temps l'hauriem d'actualitzar amb tot el muntatge en producció.

Per contra si muntavem la versió 6.0 sense ser estable ens podiem trobar que hi hagués coses que fallaven en excés. Però no ha estat així. El sistema ha funcionat força bé. Algun dia penjaré el muntatge i la configuració al blog. Es tracta de dos servidors de virtualització amb KVM, SAN, iSCSI, multipath, blablabla (els que us mireu el blog i no us interessen els temes tècnics em malaireu els ossos, especialment tu , JB... ).

Com que podem dir que ha entrat en funcionament real aquesta setmana a la instal·lació li queden 15 dies, encara no, de "testing". Crec que en el moment que la versió "testing" de Debian es congela ja és força estable.

Si algú li interessa saber com funciona el sistema de publicació de versions ho pot consultar a la vikipèdia.