Felicitat i moltes felicitats, gracies CUPaires!

Felicitat és el que sento, i moltes felicitats és el que desitjo a les persones que integren el projecte de la CUP de Girona. Els que formant-ne part han treballat durant molts anys (no 15 dies!) i als que s'afegiran a partir d'ara.
I dic els que s'afegiran perquè precisament el projecte de la CUP és el que diferencia aquesta formació de les altres. La participació ciutadana serà la base, la nova manera de fer política a l'ajuntament de la ciutat de Girona.

Triplement content. D'una banda es veu recompensada la feina dels amics, coneguts i saludats de la CUP de Girona. De l'altre perquè Girona, la meva ciutat d'origen, esdevé un referent per aquest moviment independentista i d'esquerres. I per últim perquè estic convençut la ciutat i les persones que hi viuen sortiran guanyant amb la CUP a l'ajuntament.

Per fi es veuen recompensats tants anys de feina, de lluita, de posar les bases, de ser el destí d'insults i males maneres per desacreditar el projecte de l'Esquerra Independentista. S'ha demostrat que no es tracta de 4 gats, d'uns radicals (en to despectiu), ni de 4 joves ni res de tot això. Joves si, però no només. De gats no 4, en aquest cas gairebé 3000. Radicals si, però en el sentit de necessitat de canvi; necessitat, convicció i fermesa en el canvi.

Durant molt de temps, massa, semblava que el respecte només se'l podien guanyar els que asseguts a la poltrona, lluïnt càrrec, sou i influència, feien i desfeien d'esquena a qui els votaven. Estic convençut que malgrat les dificultats amb les que es trobarà la CUP, el nou projecte tirarà endavant. És lògic pensar que els de les poltrones, càrrecs i influències percebin això com una mala manera de fer política, i això serà precisament la demostració que es va pel bon camí.

Vistos els resultats és obvi que cal felicitar a moltes CUP que aquesta vegada han tingut èxit: Celrà, Bordils, Figueres, Vilademat,... i Salt (IPS)! Xevi i Cris: moltes felicitats per la part que us toca!

Ah! I ara a treballar que el futur no s'espera!

I uns quants enllaços. La feina continua.

http://girona.cup.cat/noticia/la-cup-engega-un-proc%C3%A9s-de-di%C3%A0leg-amb-entitats-i-ciutadania-encarar-el-debat-d%E2%80%99investidura-i
http://www.diaridegirona.cat/girona/2011/06/01/cup-reuneix-entitats-socials-ecologistes-sindicats/491479.html
http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/418779.html
http://girona.cup.cat/noticia/la-cup-inicia-la-ronda-de-contactes-amb-les-entitats-gironines

Comentaris

La feina ben feta no té rival!

 

Gràcies per les felicitacions.
Crec que és la primera vegada que ens impliquem fins aquest nivell en un projecte polític i estem contents de que el resultat hagi estat així de bó. Però el mèrit el tenen les persones que en els moments difícils no han llençat la tovallola, que creuen, han cregut i creuran en l'honestedat, en la senzillesa, en el dia a dia. Els que any rere any hi han deixat esforç, suor i temps (allò tant preuat) en el que troben just i correcte. Aquesta gent és la guanyadora i la que es mereix penjar-se la medalla, tot i que, sabent com són, no la voldran lluir. La duran entre la samarreta i la pell.

 

Una abraçada campions!