Per dignitat toca abstenció

Tenen eleccions espanyoles d'aquí a 4 dies. Està clar que dic TENEN perquè igual que no he votat mai en unes eleccions franceses no ho faré en unes espanyoles.

Normalment quan alguna prsona vol exercir el seu vot és perquè creu que pot ser decisiu i necessari. Es miri com es miri unes eleccions espanyoles no seran mai necessaries ni importants per Catalunya. Per alguns catalans sí, bàsicament pels que es presenten al congrés i al senat espanyols, i als seus partits.

El principat té 47 dels 350 diputats al congrés. Per això, diguin el que diguin els partits catalans, no hi ha res a fer. Fins i tot n'hi ha un que diu que és la única opció que pot defensar polítiques d'esquerres i la seva màxima aspiració deuen ser entre 2 i 4 diputats. És a dir, un 1%.

Es podria entendre una opció oportunista amb l'únic objectiu del cop d'efecte, com és el cas de Amaiur. Però els catalans no tenim capacitat per fer cap cop d'efecte a aquest nivell. Més senzill que no ho vam tenir el 10J de fa un any i una mica més no ho tornarem a tenir.

Per això, com a únic exercici de dignitat ens queda l'abstenció. Activa, això si, però abstenció.

Ah, i que consti que un servidor estarà segrestat per espanya el dia 20N, concretament a la mesa més propera de casa.