Passen els anys i tot (CiU) continua igual

Es pot pensar que tinc una obsessió amb el tema, però el que té un problema és el nostre poble en general.

Es tracta del doble llenguatge, la mantida i la manipulació d'una part de la classe política. Però si bé la l'acció la produeix la classe política (o part d'aquest) la culpa final i real és de tots nosaltres, del poble en el sentit estricte del terme. No som capaços d'exigir res als que se suposa que ens haurien de portar pel bon camí.

Es tracta de l'estratègia que fa servir CiU per guanyar vots, o el que en alguns casos s'ha anomenat "marcar paquet". Quans recorden les exigències, les arengues d'en Mas als seus votants i possibles votants, la seva determinació a EXIGIR ves a saber què al PP. Que si el PP és no sé què, que si el PP no sé quan... I al final què?

Doncs totes les mesures polítiques i econòmiques que es prenen es fan de la ma del PP. PP a la diputació de Girona, PP a la diputació de Barcelona, PP a la Generalitat principatina, PP a l'ajuntament de Girona,... Caram, la casa gran del catalanisme i la seva transisió nacional a la paperera!

N'hi ha que votaven a CiU i donaven lliçons de bon ciutadà dient que l'abstenció no era justificada i que el vot útil era CiU! Quin fart de riure! Si total dónen suport al PP a la primera de canvi! El que fot és l'amnèsia de la gent, que malgrat la possible emprenyada els tornarà a votar a la propera.

Si personalment tenim el nivell d'exigència tan avall, com podem aspirar a construir res seriòs? No si val a dir que això és perquè ens paguin els famosos 759 milions! Això del 759 milions és llei i si no es compleix la generalitat que no pagui la part dels impostos que han d'anara a espanya i llestos! A viam qui pot més. Tenim uns polítics que, de veritat, no valen per a res.

Però això ja no ve d'ara. La teoria que CiU diu una cosa, deixa passar el temps per justificar canvis de posició per dinr-ne una altra ja fa temps que l'observo. Però no només això, està demostrat aquí (segon paràgraf), o aquí.