DilBloG

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Dilblog i Drupal (des de la Drupalcon)

Des de la drupalcon aprofito el descans i hora de dinar per escriure 4 línies. 

Avuiat farà un any, el 16 d'octubre de 2006, es va modificar la web del DilBloG i va passar a ser la web d'un projecte que pretenia ser un sistema senzill per a fer blogs. De fet ho és, però també és veritat que té un problema molt gran: només el faig (mantinc jo).

Apart, i cal reconèixer-ho, és un sistema molt senzill i en realitat molt estàtic, tot i que estigui programat per mòduls i segueixi una estructura força coherent.

Durant aquest any tampoc he pogut dedicar-hi molt de temps perquè he tingut altres coses enre mans, a part de molt poc temps lliure per fer-ho: PartisanoWear.com, Komnem, ... 

komnem.com, el sensor comunitari

Doncs després d'uns quantes setmanes de no dormir gaire he posat en funcionament el komnem.com.

Es tracta d'una web en la que els usuaris poden crear comunitats. En aquestes comunitats els usuaris plantejaran temes perquè la gent pugui "votar" sobre la reacció que els proboca aquell tema, positiva o negativa.

A cada tema hi podrà votar qualsevol usuari, formi part de la comunitat o no.  A més els usuaris registrats podran fer comentaris en els temes.

En aquest moment inicial no hi ha massa temes i per tant no ens podem fer una idea acurada de com queda la pàgina. Els temes tindran un color o un altre depenent del sentit del vot dels usuaris mentre que la mida del tema estarà en funció de la participació que hagin tingut els usuaris en el tema en concret. El mateix passa amb les comnitats.

Hi ha dos entorns, un en català i l'altre en castella. Que hi hagi dos entorns és perquè així es va provant com funciona, doncs si el projecte tira endavant potser se n'hi afegiran més.

Tot i que hi ha diferents entorns i que les comunitats i temes plantejats seran diferents, els usuaris podran participar en qualsevol d'ells. 

Finalment és nostra... o seva!

Finalment avui hem signat la hipoteca per la casa de Santa Pau! Mira que s'ha arribat a allargar la cosa.

Avui finalment hem pogut donar una alegria al nostre futur banc i propietari de casa nostra! És el que se sol fer avui en dia. O això o res.     

Apunt des del telèfon

34Aquest és el primer apunt enviat des del mobil. No he fet res extraordinari, només una pàgina senzilla que amb la conexió del telèfon es carregui ràpid.

 

Una cosa nova per al DilBloG

Darreramentno tinc massa temps (i per què no dir-ho: ganes!) de passar-me hores davant l'ordinador. Serà l'inici del final? Espero que que, però siq ue és veritat que si no és per una cosa és per una altra, que no dedico moltes hores a programar.

Això influeix directament amb el DilBloG i les millores que tenia pensades de fer, ja que quan tinc un moment i ganes em dedico a anr fent la propera botiga de PartisanoWear.

Avui, però ha estat diferent. Ja feia dies que em ballava pel cap fer alguna cosa per a poder publicar coses al blog a partir del telèfon mòbil. Finalemnt m'he decidit.

 En comptes de fer un entorn molt desenvolupat, unicament hi ha una pàgina que et permet enviar un apunt (amb fotografia inclosa). Aquesta pàgina s'hi entra el nom d'usuari i contrassenya, de manera que no cal entrar a l'entorn d'usuari per a fer-ho.

Videos del projecte final de carrera

He afegit alguns vídeos del proejecte de final de carrera a la web. Aquí es poden veure.

De passada he hagut de crear un compte a youtube, que encara no en tenia cap, i pujar-hi vídeos. 

Primeres proves amb la nova versió

Estic començant a fe les primeres proves amb la nova versió del DilBloG2.0. Tindrà moltíssimes millores (que ja li calia). Potser va ésser una mica precipitat posar-lo a disposició de qui volgués descarregar-lo.

Les millores van des de l'augment i compatibilització de les plantilles amb diferents navegadors, a temes de programació interna.

Com que està en fase de proves el probaré durant uns dies per anar polint algunes cosetes.

Algunes coses

Mentre estic instal·lant una kubuntu a una particio per tal de fer proves amb el ContinuousTrade [http://continuoustrade.sourceforge.net] escric aquest post. Mes uqe res volia comentar que el tema dels missatges 'en principi' funciona correctament. Haurem de mirar si hi ha alguna mena de bug i reportar-lo als desenvolupadors de l'aplicacio.

Importació correcta de l'antic DilBloG

Una de les coses que més mandra em feia era passar les dades de la base de dades antiga a la nova.

M'he quedat sorprès perquè no m'esperava que les taules i la seva estructura fóssin tant i tan semblants. Suposo que al cap i a la fi, no hi ha tantes possibilitats, oi.

Primer apunt del Socaquí.cat

Aquest és el primer apunt del socaquí.cat (segona etapa).

La primera va voler ser un projecte en el que es va comptar amb diferents persones per tal de poder crear una comunitat de blogs de persones que creia que podien tenir coses importants a dir.

Aquesta idea, però, no ha acabat de funcionar. Així doncs aprofitant aquest domini i com que el DilBloG.org ja té vida pròpia, he decidit crear aquest nou blog.

Syndicate content