komnem

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Nova versió del Komnem.com (amb jQuery)

Ara mateix he actualitzat la versió del komnem.com amb algunes millores importants: 

- Noves icones i la possibilitat de fer les modificacions de l'aparença des de la pàgina principal, tot i que hi ha un aartat on s'expliquen més detalladament els diferents canvis.

- El menú esquerra és més navegable alhora que es pot amagar per augmentar l'espai de visualització dels temes i comunitats.

- Es poden minimitzar els continguts de les comunitats i els temes per si interessa centrar-se en el contingut de l'un o de l'altre.

- Es poden amagar i mostrar els camps per introduïr els links en els comentaris.

- S'ha afegit (+) després dels temes que encara es poden votar per tal de facilitar la consulta del tema en concret sense que hagi d'aparèixer la finestra de votació.

- Altres modificacions en el comportament de l'aparença

Novetats i millores

Els darrers dies he pogut fer algunes millores en el komnem: el millor sensor comunitari del món (perquè és l'únic). Corresponen a problemes que havia detectat i alguna millora amb l'aparença i la funcionalitat:

 • Millora de les comprobacions a l'hora de donar d'alta un usuari
 • Informació sobre els camps en el formulari de creació de nou usuari
 • Permetre l'ocultació del menú esquerra perquè es pugui aprofitar al màxim l'amplada de la pantalla, sonretot quan s'utilitza el mode de control
 • Es corregeixen coses de l'aparença per al pesat de l'IE.
 • Modificació del popup de votació perquè sigui una mica més presentable. 

Modificant els temes [komnem.com]

Una de les coses que faltava de fer era la possibilitat de modificar el redactat d'un tema.

Ara l'autor d'un tema, en segons quines condicions podrà modificar-ne el contingut. Aquestes condicions correspondran a limitacions temporals o de limitació. Si el tema fa menys de 20 minuts que s'ha publicat es podrà modificar.

Si fa menys de 60 minuts però la participació ha estat baixa, també es podra modificar.

Amb això s'aconseguieix reduir la possibilitat d'errades en la redacció del temes i en l'inclusió d'enllaços.

Més novetats a komnem.com

Ara mateix he actualitzat el komnem.com algunes millores.

- Resolució d'algunes errades a l'hora de mostrar informació.

- Millora de l'entorn pel que fa a les diferents aparences i colors.

- Els RSS ja funcionen força millor, igual que el mode de control.

- Resum de l'estat (usuaris, comunitats, temes...)

- Possibilitat de modificació dels temes per si hi ha errors en la redacció, limiatat de moment a 20 minuts després de la publicació. Potser més endavant es posen altres condicions. Evidentment cal ser l'usuari que l'ha creat.

- Links: ara es poden afegir enllaços (suggeriment d'en Jordi Pujol alias Putxi) per tal de donar millor informació, no només dels temes sinó també dels comentaris i de les participacions en forma de vot. També es poden consultar com una pestanya més dins el tema.

Actualització de komnem.com

Acabo de penjar algunes actualitzacions a komnem.com amb funcionalitats interessants.

- Mode de control:  apareix a la part superior de la pàgina principal i serveix per a controlar els canvis. Si està activat cada 10 segons es comproven els canvis i s'hi n'hi ha es redibuixa el núvol de temes i de categories.

- RSS: hi ha la possibilitat de subscriure's a una comunitat, de manera que es poden anar veient a,b el lector de RSS si hi ha temes nous.  També hi ha feeds per als usuaris de manera que es controlen tots els possibles temes que puguin aparèixer en qualsevol de les comunitats de l'usuari.

- Les meves comunitats: nou filtre que apareix als usuaris registrats peruqè només hagin de veure novetats en temes que en principi els poden ser d'interés.

- Colors: algunes millores en els esquemes de colors (pendent de millorar).

 

Queda com a pendent, entre d'altres coses, la creació de més feeds, millorar els esquemes de colors i... que es conegui la web, però això ja no depèn massa de mi! 

Syndicate content