CUP

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Eleccions del 25N

El proper 25 de novembre hi ha eleccions al parlament del principat de Catalunya. I ara es veu, així tot de cop, que els partits polítics que s'anomenen independentistes s'han d'unir.

Potser algú es pensa que ajuntant-se els anirà millor o anirà millor per la gent? Si fós així, per què es van separar? Doncs pels personalismes i les qüotes de poder. ERC+SI+RCAT = ERC i punt. Es vol ajuntar allò que al seu dia es va separar, i ja està bé. Però no cal fer-ne un circ perquè, si la tasca ja es difícil, això només fa guanyar vots a CiU.

Felicitat i moltes felicitats, gracies CUPaires!

Felicitat és el que sento, i moltes felicitats és el que desitjo a les persones que integren el projecte de la CUP de Girona. Els que formant-ne part han treballat durant molts anys (no 15 dies!) i als que s'afegiran a partir d'ara.
I dic els que s'afegiran perquè precisament el projecte de la CUP és el que diferencia aquesta formació de les altres. La participació ciutadana serà la base, la nova manera de fer política a l'ajuntament de la ciutat de Girona.

Triplement content. D'una banda es veu recompensada la feina dels amics, coneguts i saludats de la CUP de Girona. De l'altre perquè Girona, la meva ciutat d'origen, esdevé un referent per aquest moviment independentista i d'esquerres. I per últim perquè estic convençut la ciutat i les persones que hi viuen sortiran guanyant amb la CUP a l'ajuntament.

Per fi es veuen recompensats tants anys de feina, de lluita, de posar les bases, de ser el destí d'insults i males maneres per desacreditar el projecte de l'Esquerra Independentista. S'ha demostrat que no es tracta de 4 gats, d'uns radicals (en to despectiu), ni de 4 joves ni res de tot això. Joves si, però no només. De gats no 4, en aquest cas gairebé 3000. Radicals si, però en el sentit de necessitat de canvi; necessitat, convicció i fermesa en el canvi.

Durant molt de temps, massa, semblava que el respecte només se'l podien guanyar els que asseguts a la poltrona, lluïnt càrrec, sou i influència, feien i desfeien d'esquena a qui els votaven. Estic convençut que malgrat les dificultats amb les que es trobarà la CUP, el nou projecte tirarà endavant. És lògic pensar que els de les poltrones, càrrecs i influències percebin això com una mala manera de fer política, i això serà precisament la demostració que es va pel bon camí.

Aquest any sí

Esperem que aquest any Sí. La CUP de Girona porta molts anys treballant, fent feina moltes vegades imperceptible però en molts casos més important que la que pugui fer segons qui.

En aquests temps que desengany polític envaeix la societat, crec que una opció rupturista com la CUP és el que més convé a Girona. (Aclariment: sempre ho he cregut, no pas ara!). Els partits que ens han apallissat fins a l'aborriment amb sortides de to, renúncies irrenunciables, traicions a les que no calen adjectius, xerrameca inaguantable, no mereixen ni un sol vot.

Syndicate content