Projectes

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /data/web/socaqui.cat/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Partisano on-line, per fi!

Després de molts de mesos treballant-hi acabo de penjar la nova botiga de Partisanowear.com, moment que ja em pensava que no arribaria mai. No pas per a res sinó perque feia molt que hi treballava a estonetes i considero que no s'ahuria d'haver allargat tant.

La nova botiga de Partisano...

Després d'uns mesos de feina la nova botiga de PartisanoWear.com ja és gairebé a punt.

Des de fa temps que programo i la veritat és que m'agrada molt. No soc cap crac, ni molt menys, però veure que les hnores que et passes pitjan tecles poden servir per a fer una botiga i vendre coses per internet és molt gratificant. O fer una aplicació que posi a l'abans de la gent de la teva vila un munt d'informació. I si tot això es pot fer ben fet, doncs encara millor.

La veritat és que fa uns quants mesos que estic amb la botiga, però no han estat moltes hores. Abans arribava a casa i no em feia res posar-me a programar i anar a dormir a la una o les dues de la matinada. Ara, però, és diferent perquè estic moltes hores fora de casa, i amb tot l'enrenou de Santa Pau les meves forces se'n ressenten. 

PerMoltsAnys.com al blog

La veritat és que el projecte de permoltsanys.com el tinc totalment oblidat. Va començar aviat farà un any i, malgrat les hores dedicades no va anar massa enlloc. Tot i això he de dir que la idea em continua agradant i que potser un dia m'hi posaré seriosament altra vegada.

De moment he posat una mena de "link" des del blog per tal de poder-hi accedir directament. La gràcia era poder posar aquests serveis a disposició de qui ho desitgés. 

La botiga de Partisano

Amb el canvi de servidor que vam fer fa unes setmanes amb l'Oriol, va deixar de funcionar la botiga virtual de Partisanowear.com. Després de molt mirar vaig arribar a la conclusió que mirar de solucionar el problema seria massa pesat
Syndicate content